网站首页 建造师 监理工程师  | 造价师  建筑师  结构师  规划师  职称有关
 职称外语 经济类考试 估价咨询  | 会计师  计算机  医学卫生  司法考试  其他考试
 各类应用  工程论文  在线留言 资料下载  考试培训 工程网址 | 自助链接 | 考试论坛
  今天是:

07年土地代理人王霞主讲07年职称英语07年会计职称考试07公务员考试辅导07新设备监理工程师 07年卫生资格考试 07年会计职称考试建造师考前强化面授07经济师考试精讲+冲刺班 执业医师|执业药师辅导覃珍珍报关员面授班 物业管理师面授招生 经济师早预习保通过BEC考官全程视频辅导注册税务师轻松备考 07职称英语考签约冲刺保过面授房地产估价早复习
房地产估价师网校精品课程 权威师资打造新版造价工程师 城市规划师网上辅导隆重推出 新版安全工程师辅导开课 日本语能力测试北大北外师资


我们发现您现正使用微软的InterNet Explorer浏览器,IE上网极易遭致木马病毒攻击,强烈推荐您使用FireFox[点击下载]浏览器,上网更快更安全.

   
 信息内容

标题:2007年高考英语真题及答案 全国卷I



第一卷 试卷类型:A
 第一部分 听力(共两节,满分30分)
 第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.Who is coming for tea?
A. John.  B. Mark. C. Tracy.
2.What will the man do next?
A. Stay for dinner.
B. Leave right away.
C. Catch a train.
3.What does the man come for?
A. A lecture.   B. A meeting.
C. A party.
4.What size does the man want?
A. 35.   B. 9.   C. 39.
5.What are the speakers talking about?
A. Life in Southeast Asia.
B. Weather conditions.
C. A holiday tour.
 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6.What is the man doing?
A. Chairing a meeting.
B. Giving a speech.
C. Introducing a person.
7.Why does the woman sing so well?
A. She has a great teacher.
B. She teaches singing.
C. She is young.
听第7段材料,回答第8、9题。
8.What is the second gift for Jimmy?
A. A watch.   B. A car.
C. A computer.
9.Why does Jimmy feel happy?
A. He lives with his parents.
B. He's got what he dreamt of.
C. He's received lots of presents.
听第8段材料,回答第10至12题。
10.What is the relationship between the speakers?
A.They are strangers to each other.
B. They are friends.
C. They are husband and wife.
11.Why does the woman come to talk with the man?
A. To get a job.
B. To take a test.
C. To see the secretary.
12.What does the man mean by saying sorry?
A. He doesn't need a designer.
B. He can't hear the woman clearly.
C. He can't help the woman.
听第9段材料,回答第13至16题。
13.What do we know about the woman?
A. She lives close to the office.
B. She is new to the company.
C. She likes the big kitchen.
14.How does the man go to work?
A. By bus. B. On foot. C. By car.
15.Why was Susan late for work?
A. She missed the bus.
B. Her train was late.
C. Her car broke down.
16.What will the man do the next day?
A. Visit Lily in her flat.
B. Go to work by train.
C. Leave home earlier.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.Where can you most probably hear this talk?
A. In a class of the English language.
B. In a class of the Greek language.
C. In a class of the French language.
18.How long does the class last?
A. 13 weeks.   B. 11 weeks.
C. 15 weeks.
19. What is “the short-cut” to learning words according to the speaker?
A. Taking more courses.
B. Reading basic words aloud.
C. Learning how words are forned.
20. Why is the class popular?
A. It's taught by Professor Morris.
B. It is not offered each term.
C. It helps to master some useful rules.
第二部分 英语知识运用(共两节,满分55分)
第一节  单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
    从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
例:It is genearally considered unwise to give a child __________ he or she wants.
A. however    B. whatever
C. whichever   D. whenever
                   答案是B。
21.-Have you heard the latest news?
  -No, what __________ ?
A. is it      B. is there
C. are they  D. are those
22.Some pre-school children go to a day care center, __________ they learn simple games and songs.
A. while   B. there
C. then   D. where
23.The manager suggested an earlier date __________ the meeting.
A. on      B. for
C. about   D. with
24. -It's a long time since I saw my sister.
    -_________ her this weekend?
A. Why not visiting
B. Why not to visit
C. Why not visit
D. Why don't visit
25.-The last one __________ pays the meal.  -Agreed!
A. arrived     B. arrives
C. to arrive   D. arriving
26.I won't call you, __________ something unexpected happens.
A. because   B. whether
C. unless    D. while
27.-How's your tour around the North Lake? Is it beautiful?
   -It __________ be, but it is now heavily polluted.
A. will     B. would
C. should   D. must
28.We all know that, __________, the situation will get worse.
A. if dealt not carefully with
B. if not carefully dealt with
C. not if dealt carefully with
D. not if carefully dealt with
29.I smell something __________ in the kitchen. Can I call you back in a minute?
A. burning      B. burnt
C. being burnt  D. to be burnt
30. Does this meal cost $ 50? I __________ something far better than this!
A. suggest   B. expect
C. prefer    D. suppose
31. Between the two generations, it is often not their age, __________ their education that causes misunderstanding.
A. like B. as C. or D. but
32.I know a little bit about Italy as my wife and I __________ there several years ago.
A. went       B. had been
C. are going   D. have been
33. -Can you read the sign, sir? No smoking allowed in the lift!   -__________.
A. Never mind
B. Don't mention it
C. Sure, I don't smoke
D. Pardon me
34. “Goodbye, then,” she said, without even __________ from her book.
A. looking away B. looking up   C. looking down D. looking on
35. The flowers were so lovely that they __________ in no time.
A. sold       B. had been sold
C. were sold  D. would sell
第二节  完形填空(共20小题;每小题2分,满分40分)
    阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
 In the United States there was an unusual tale telling of the daughter of a mechanic(技工). One day while walking along the bank of a lake, the girl __36__ to see 20 eggs laid by a wild goose. After some time the girl __37__ the mother would not return to her eggs and she __38__ to take them home. There she carefully __39__ the eggs in the heat of a lamp. Several days __40__ the eggs broke and the baby geese came into the __41__.
    Geese are known to take the first living thing they see as their mother. __42__, to these young geese, the girl was their mother.
    As they __43__,the girl was able to __44__ her birds to run across the grass, but she could not teach them to __45__. The girl became increasingly worried about this, both when __46__ and in her dreams. Later, she had an __47__: She would pilot a plane to guide them in __48__. She asked her father for a plane and he assembled(组装) a small aircraft for her.
    Caring about __49__ safety, the father decided to pilot the plane himself. However, the birds did not __50__ or follow him, and __51__ slept in the grass.
    One day, the girl __52__ into the plane, started it and soon left the __53__. Seeing their mother take to the air, the birds __54__ flapped(拍打) their wings and __55__. She flew the plane freely in the sky, her young birds following.
36.A. managed   B. attempted
  C. happened   D. supposed
37.A. realized    B. expected
  C. admitted   D. imagined
38.A. helped     B. decided
  C. afforded    D. meant
39.A. placed     B. protected
  C. examined   D. treated
40.A. ago    B. out
  C. later    D. long
41.A. family  B. lake
  C. world   D. home
42.A. But     B. Also
  C. Thus    D. Still
43.A. increased   B. improved
  C. grew      D. rose
44.A. ask   B. lead
  C. want   D. allow
45.A. fly   B. race
  C. sing   D. swim
46.A. asleep   B. away
  C. around   D. awake
47.A. idea    B. opinion
  C. excuse   D. explanation
48.A. sky    B. heaven
  C. flight   D. plane
49.A. his   B. her
  C. its   D. their
50.A. respect    B. remember
  C. recognize   D. receive
51.A. so   B. instead
  C. too   D. hardly
52.A. climbed   B. looked
  C. reached   D. fell
53.A. house   B. floor
  C. ground   D. water
54.A. secretly   B. disappointedly
  C. patiently   D. eagerly
55.A. looked away   B. set out
  C. turned back   D. went by
第三部分  阅读理解(共20小题;每小题3分,满分60分)
    阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
              A
    It was a winter morning, just a couple of weeks before Christmas 2005. While most people were warming up their cars, Trevor, my husband, had to get up early to ride his bike four kilometers away from home to work. On arrival, he parked his bike outside the back door as he usually does. After putting in 10 hours of labor, he returned to find his bike gone.
    The bike, a black Kona 18 speed, was our only transport. Trevor used it to get to work, putting in 60-hour weeks to support his young family. And the bike was also used to get groceries(食品杂货), saving us from having to walk long distances from where we live.
    I was so sad that someone would steal our bike that I wrote to the newspaper and told them our story. Shortly after that, several people in our area offered to help. One wonderful stranger even bought a bike, then called my husband to pick it up. Once again my husband had a way to get to and from his job. It really is an honor that a complete stranger would go out of their way for someone they have never met before.
    People say that a smile can be passed from one person to another, but acts of kindness from strangers are even more so. This experience has had a spreading effect in our lives becaause it strengthened our faith in humanity(人性) as a whole. And it has influenced(影响) us to be more mindful of ways we, too, can share with others. No matter how big or how small, an act of kindness shows that someone cares. And the results can be everlasting.
56.Why was the bike so important to the couple?
A. They used it for work and daily life.
B. It was their only possession.
C. It was a nice Kona 18 speed.
D. The man's job was bike racing.
57.We can infer from the text that ________.
A. the couple worked 60 hours a week
B. people were busy before Christmas
C. the stranger brought over the bike
D. life was hard for the young family
58.How did people get to know the couple's problem?
A. From a stranger.
B. From a newspaper.
C. From TV news.
D. From radio broadcasts.
59.What do the couple learn from their experience?
A. Stangers are usually of little help.
B. One should take care of their bike.
C. News reports make people famous.
D. An act of kindness can mean a lot.
              B
    Many animals recognize their food because they see it.So do humans. When you see an apple or a piece of chocolate you know that these are things you can eat.You can also use other senses when you choose your food.You may like it because it smells good or because it tastes good. You may dislike some types of food because they do not look, smell or taste very nice. Different animals use different senses to find and choose their food. A few animals depend on only one of their senses, while most animals use more than one sense.
    Although there are many different types of food, some animals spend their lives eating only one type. The giant panda(大熊猫) eats only one particular type of bamboo(竹子). Other animals eat only one type of food even when given the choice. A kind of white butterfly(蝴蝶) will stay on the leaves of a cabbage, even though there are plenty of other vegetables in the garden. However, most animals have a more varied diet(多样化饮食). The bear eats fruits and fish. The fox eats small animals, birds and fruits. The diet of these animals will be different depending on the season.
    Humans have a very varied diet. We often eat food because we like it and not because it is good for us. In countries such as France and Britain, people eat foods with too much sugar. This makes them overweight,which is bad for their health.Eating too much red meat and animal products, such as butter, can also be bad for the health. Choosing the right food, therefore, has become an area of study in modern life.
60.We can infer from the text that humans and animals ________.
A. eat entirely different food
B. are not satisfied with their food
C. choose food in similar ways
D. depend on one sense in choosing food
61.Which of the following eats only one type of food?
A. The white butterfly.
B. The small bird.
C. The bear.   D. The fox.
62.Certain animals change their choice of food when ________.
A. they are attracted by different smells
B. the food color changes
C. they move to different places
D. the season changes
63.We can learn from the last paragraph that ________.
A. food is chosen for a good reason
B. French and British food is good
C. some people have few choices of food
D. some people care little about healthy diet


 C
    Our “Mommy and Me” time began two years ago. My next-door neighbor and fellow mother, Christie, and I were out in our front yards, watching seven children of age 6 and under ride their bikes up and down. “I wish I could take one of my children out alone,”said Christie.
    Then we worked out a plan: When Christie takes one of her children out, I'll watch her other three. And when she watches two of mine, I'll take someone out.
    The children were extremely quick to accept the idea of “Mommy and Me” time. Christie's daughter, McKenzie, went first. When she returned, the other children showered her with tons of questions. McKenzie was smiling broadly. Christie looked refreshed and happy. “she's like a different child when there's no one else around,” Christie shared with me quietly. With her mother all to herself, McKenzie didn't have to make an effort to gain attention.
    Just as Christie had noticed changes in McKenzie, I also discovered something different in.each of my children during our alone times. For example, I am always surprised when my daughter, who is seldom close to me, holds my hand frequently. My stuttering(口吃的) son, Tom, doesn't stutter once during our activities since he doesn't have to struggle for a chance to speak. And the other son, Sam who's always follower when around other children shines as a leader during our times together.
    The “Mommy and Me” time allows us to be simply alone and away with each child-talking, sharing, and  laughing, which has been the biggest gain. Every child deserves(应得到) to be an only child at least once in a while.
64.What is the text mainly about?
A. The basic needs of children.
B. The advantage of spending time with one child at a time.
C. The happy life of two families.
D. The experience of the only child being with mother.
65.Right after McKenzie came back, the other children were ________.
A. happy     B. curious
C. regretful   D. friendly
66.What is one of the changes the author finds in her children?
A. Tom has less difficulty in speaking.
B. Sam holds her hand more often.
C. The boys become better followers.
D. The daughter acts like a leader.
67.The author seems to believe that ________.
A. having brothers and sisters is fun
B. it's tiring to look after three children
C. every child needs parents' full attention
D. parents should watch others' children
              D
    Anyone who cares about what schools and colleges teach and how their students learn will be interested in the memoir(回忆录) of Ralph W. Tyler, who is one of the most famous men in American education.
    Born in Chicago in 1902, brought up and schooled in Nebraska, the 19-year-old college graduate Ralph Tyler became hooked on teaching while teaching as a science teacher in South Dakota and changed his major from medicine to education.
    Graduate work at the University of Chicago found him connected with honorable educators Charles Judd and W. W. Charters, whose ideas of teaching and testing had an effect on his later work. In 1927, he became a teacher of Ohio State University where he further developed a new method of testing.
    Tyley became well-Known nationally in 1938, when he carried his work with the Eight-Year Study from Ohio State University to the University of Chicago at the invitation of Robert Hutchins.
    Tyler was the first director of the Center for Advanced Study in the Behavioral Sciences at Stanford, a position he held for fourteen years. There, he firmily believed that researchers should be free to seek an independent(独立的) spirit in their work.
    Although Tyler officially retired in 1967, he never actually retired. He served on a long list of educational organizations in the United States and abroad. Even in his 80s he traveled across the country to advise teachers and management people on how to set objectives(目标) that develop the best teaching and learning within their schools..
68.Who are most probably interested in Ralph W. Tyler's memoir?
A. Science organizations.
B. Language learners.
C. Serious educators.
D. Top managers.
69.The words “hooked on teaching” underlined in Paragraph 2 probably mean ________.
A. attracted to teaching
B. tired of teaching
C. satisfied with teaching
D. unhappy about teaching
70.Where did Tyler work as the leader of a research center for over 10 years?
A. Nebraska University.
B. Stanford University.
C. Ohio State University.
D. The University of Chicago.
71.Tyler is said to have never actually retired because ________.
A. he developed a new method of testing
B. he called for free spirit in research
C. he was still active in giving advice
D. he still led the Eight-Year Study
E
    Today about 70 countries use Daylight Saving Time(DST). Daylight Saving was first introduced during World war I in Australia. During the world wars, DST was used for the late summers beginning January 1917 and 1942, and the full summers beginning September 1942 and 1943.
    In 1967, Tasmania experienced a droubht(干旱). The State Government introduced one hour of daylight saving that summer as a way of saving power and water. Tasmanians liked the idea of daylight saving and the Tasmanian Government has declared daylight saving each summer since 1968. Persuaded by the Tasmanian Government, all states except two passed a law in 1971, for a test use of daylight saving. In 1972, New South Wales, South Australia and Victoria joined Tasmania for regular daylight saving, but Queensland did not do so until 1989.
    Tasmania, Queensland and South Australia have had irregular plans, often changing their dates due to politics or festivals(节日). For example, in 1992, Tasmania extended(延长) daylight saving by an extra month while South Australia began extending daylight saving by two weeks for the Adelaide Festival. Special daylight saving plans were made during the sydney 2000 Olympic Games.
    The differences in daylight saving in Australia continue to cause serious problems in transport and many other social activities. It also reduces the number of hours in the working day that are common to all centers in the country. In particular, time differences along the east coast cause major difficulties, especially for the boradcasters of national radio and television.
72.Daylight Saving Time was introduced in Tasmania ________.
A. to save water and electricity
B. to support government officials
C. to pass a special law in the state
D. to stop the drought in 1967
73.According to the text, which state was the last to use DST?
A. Victoria. B. Queensland.
C. South Australia.
D. New South Wales.
74.What can we learn about DST in some Australian states?
A. It lasts for two weeks.
B. It is not used in festivals.
C. Its plan was changed in 2000.
D. It doesn't have fixed dates.
75.What do we know about the use of DST from the last paragraph?
A. There exist some undesirable effects.
B. It helps little to save energy.
C. It brings about longer working days.
D. Radio and TV programs become different.
第二卷
 第四部分 写作(共两节,满分35分)
 第一节  短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
    此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每一行作出判断:如无错误,在该行右边横线上画一个勾(√);如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:
    此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。
    此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(),在该行右边横线上写出该加的词。
    此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。
    注意:原行没有错的不要改。
    I was only about six that he held his hand 76. _____________
out to me. I took it in me and we walked. Then 77. _____________
I ask him, “Grandpa, how come you have 78. _____________
so much lines on your hand?” He laughed and 79. _____________
said, “Well, that's a big question!” He was 80. _____________
silent for a moment. So he answered slowly; 81. _____________
“Each these lines stands for a trouble in my 82. _____________
life.” I looked at his other hands. “But Grandpa, 83. _____________
what do you have more lines on that one?    ” 84. _____________
“Because there are more the honors and joys 85. _____________
in my life.”
第二节  书面表达(满分25分)
    假定你是李华,希望通过外籍教师Peter找一位英语笔友。请写一封短信,描述一下你理想中笔友的条件,并说明为什么选这样的笔友。具体条件包括:1.年龄;2.性别;3.爱好(旅游、运动、宠物等)。
 注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头语已为你写好。
Dear Peter,
    I am writing to ask whether you are able to do me a favor.
                            
Best regards,
Li Hua
参考答案和评分参考
A卷选择题答案(1—75)
1. B  2. B  3. B  4. B  5. C  6. C  7. A  8. C  9. B  10. A  11. A  12. C  13. A  14. A  15. B  16. C  17. A  18. A  19. C  20. C  21. A  22. D  23. B  24. C  25. C  26. C  27. C  28. B  29. A  30. B  31. D  32. A  33. D  34. B  35. C  36. C  37. A  38. B  39. A  40. C  41. C  42. C  43. C  44. B  45. A  46. D  47. A  48. C  49. B  50. C  51. B  52. A  53. C  54. D  55. B  56. A  57. D  58. B  59. D  60. C  61. A  62. D  63. D  64. B  65. B  66. A  67. C  68. C  69. A  70. B  71. C  72. A  73. B  74. D  75. A
第二卷
第四部分:第一节
76.that-when 77. me-mine 78. ask-asked 79. much-many 80. √ 81.So-Then/And 82.∧of 83. hands-hand 84. what-why 85. 去掉the
第二节
一、评分原则
    1.本题总分为25分,按5个档次给分。
 2.评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
    3.词数少于80和多于120的,从总分中减去2分。
    4.评分时,应注意的主要内容为:内容要点、应用词汇和语法结构的数量和准确性及上下文的连贯性。
    5.拼写与标点符号是语言准确性的一个方面,评分时,应视其对交际的影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
    6.如书写较差以至影响交际,将其分数降低一个档次。
二、内容要点
1.年龄、性别 2.爱好 3.理由   4.合适的结尾
三、各档次的给分范围和要求
    第五档:(21—25分)
    完全完成了试题规定的任务。
    ———覆盖所有内容要点。
    ———应用了较多的语法结构和词汇。
    ———语法结构或词汇方面有些许错误,但为尽力使用复杂结构或较高级词汇所致;具备较强的语言运用能力。
    ———有效地使用了语句间的连接成分,使全文结构紧凑。
    完全达到了预期的写作目的。
    第四档:(16—20分)
    完成了试题规定的任务。
    ———虽漏掉一两个次重点,但覆盖所有主要内容。
    ———应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。
    ———语法结构或词汇方面应用基本准确,些许错误主要是因尝试较复杂语法结构或词汇所致。
    ———应用简单的语句间的连接成分,使全文结构紧凑。
    达到了预期的写作目的。
    第三档:(11—15分)
    基本完成了试题规定的任务。
    ———虽漏掉一些内容,但覆盖所有主要内容。
    ———应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。
    ———有一些语法结构或词汇方面的错误,但不影响理解。
    ———应用简单的语句间连接成分,使全文内容连贯。
    整体而言,基本达到了预期的写作目的。
    第二档:(6—10分)
    未恰当完成试题规定的任务。
    ———漏掉或未描述清楚一些主要内容,写了一些无关内容。
    ———语法结构单调,词汇项目有限。
    ———有一些语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。
    ———较少使用语句间的连接成分,内容缺少连贯性。
    信息未能清楚地传达给读者。
    第一档:(1—5分)
    未完成试题规定的任务。
    ———明显遗漏主要内容,写了一些无关内容,原因可能是未理解试题要求。
    ———语法结构单调,词汇项目有限。
    ———较多语法结构或词汇方面的错误,影响对写作内容的理解。
    ———缺乏语句间的连接成分,内容不连贯。
    信息未能传达给读者。
    0分
    未能传达给读者任何信息:内容太少,无法评判;写的内容均与所要求内容无关或所写内容无法看清。
四、说明
    1.内容要点可用不同方式表达。2.应紧扣主题,可适当发挥。
五、One Possible Version
Dera Peter,
    I am writing to ask whether you are able to do me a favor.
    I want to have a pen friend, hopefully a girl in her early twenties, and with interests similar to mine. In my mind, she is someone who is interested in traveling, swimming, and playing table tennis. Besides, it would be better for her to have a pet dog as I have kept one at home for some time. With such a pen friend, I hope I can share with her our experiences in traveling, taking care of pets, or whatever we have in common. And I believe I will improve my English by doing so and learn more about her country.
    I lood farward to hearing from you soon.
Best regards,
Li Hua

 

 

 

 

淘宝购物导航 淘宝网首页购物 淘宝网商城 淘宝网首页女装 淘宝网购物女装 淘宝网购物首页 淘宝 网首页
淘宝淘宝网首页 掏宝商城 陶宝购物 白蚁防治方法 淘宝 商城 淘宝商城网站 淘宝商城网 淘宝网购物网 淘宝网官网首页 淘宝网购物网 白蚁 白蚁防治 白蚁图片 泉州白蚁防治 白蚁药 灭白蚁
  声明:本站部分内容如属转载,版权归原作者所有.如涉及侵权,请及时联系本站,我们核实后在第一时间内删除,后本站概不负任何法律责任. 
       QQ:410040823  邮箱: wzwrh@126.com  搜狗 登录 超搜 便民 网址 免资 网淘登录  雅虎登录  成果网  奇虎登录 云图 
            Copyright © 2006  www.zhksw.com   All rights reserved   浙ICP备06049268号